Ik sta voor je klaar als het moeilijk wordt

Even een korte introductie

Waarom zou je je kind toevertrouwen aan mij?

Een kind heeft vaak veel potentie.

Even over mij en waar ik vandaan kom:

Ik ben Mieke, 40 jaar en getrouwd met Simon, samen hebben 2 kinderen en wonen wij in het mooie Baarschot ( Diessen ). Op school was ik altijd het stille, verlegen meisje.
Ik ging studeren in de zorg maar dat bleek al snel niet te werken, ik was te stil en te verlegen.
Wat was er toch met mij aan de hand, waarom voelde ik mij zo anders, waarom lukte het niet om te zijn zoals al die anderen?

Uiteindelijk ben ik gaan werken bij Defensie als burgermedewerker. Een totaal andere wereld waar ik wel een fijne tijd heb gehad, maar mijn hart lag nog steeds in de zorg en dan het liefst iets met kinderen.
Op dat moment besloot ik dan ook om een opleiding als kindercoach te gaan volgen. Maar de werkdruk, de zorg van de kinderen en het volgen van de opleiding leidde uiteindelijk tot een burn-out.

Op dat moment zei iemand tegen mij, misschien ben je wel hoogsensitief? Ik ben mij daar toen in gaan verdiepen en heb hulp gezocht. Op dat moment vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.
In de tijd dat ik thuis zat heb ik ontdekt dat de burn-out ook is veroorzaakt doordat ik nooit echt mijn hart heb gevolgd in mijn loopbaan en dat er nog veel onverwerkte emoties zaten.
Ik ben toen een NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleiding gaan volgen en daarbij ook echt aan de slag gegaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Nu mag ik weer zijn wie ik werkelijk ben, en dit gun ik ieder kind, ontdekken dat hoogsensitiviteit een prachtige eigenschap is die je meekrijgt vanaf je geboorte.
Gun jij je kind dit ook, wil je begrijpen waarom je kind doet wat hij / zij doet, handvatten en tools krijgen om jouw kind de beste versie van zichzelf te laten zijn?

Opleidingen:

Therapeutisch kindercoach – HBO niveau – Regenboog Academy

NLP practitioner – HBO niveau – Kaber groep

Prikkelstorm® coach